Şanlıurfa İl Millî Eğitim Müdürümüz Asım Sultanoğlu,

Karaköprü Hatice Kübra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu'nu ziyaret etti.

Ara

Meslek seçiminin önemli bir adımı olan Alan dal seçimi için 10. Sınıf öğrencilerimize yönelik bölümlerin tanıtımı yapıldı.

İlgi değer ve yeteneklerini tanımaları doğrultusunda Mesleki eğilim tercih envanteri uygulanıp sonuçları değerlendirildi.

Ara

Meslek tanıtımı sınıf rehberliği oyunlaştırılarak

eğlenci bir biçimde gerçekleştirildi.

Meslekler hakkında bilgi verildi.

Kas

Okulumuzun rehber öğretmeni Ayşe Nur Begdaş tarafından

9. Sınıf öğrencilerimize  Teknoloji Bağımlılığı ile

ilgili seminer gerçekleştirildi.

Kas

26 Ekim  Perşembe günü okulumuzda deprem tatbikatı yapıldı. Belirtilen saatte öğrenciler sınıflarında

çök kapan tutundan sonra kontrollü bir şekilde toplanma alanına geçerek tatbikatı tamamladılar.

Ock

Ankara Eğitim Platformu tarafından çevrim içi düzenlenen TIMSS 2019 Değerlendirme Konferansı'na Millî Eğitim Bakanı Selçuk ve TIMSS'in yönetiminde yer alan Uluslararası Eğitim Başarılarını Değerlendirme Kuruluşu (IEA) İcra Direktörü Dirk Hastedt katıldı. Bakan Selçuk, konferanstaki konuşmasında "Varmak istediğimiz yer, dünya sıralamasında ilk 10 içinde yer almak. Türkiye, bunu yapabilecek kabiliyete ve yeterliliğe sahiptir." diye konuştu. Türkiye'den katılan öğrencileri 2019 sonuçları nedeniyle tebrik eden Hastedt ise "Özellikle 2011, 2015 ve 2019'daki sonuçlara baktığımızda büyük bir sıçramanın yaşandığını görüyoruz. Bence bu sonuçlar harika." dedi.

Ock