ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Karaköprü Hatice Kübra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

4. Sınıftan 5. sınıfa geçecek öğrencilerden 75 seçkin kız öğrenci seçme sınavı başvuruları 6-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında

okulumuzun web sayfası üzerinden alınmaya başlanacaktır.

Sınavla ilgili güncel bilgilerden haberdar olmak için okulumuzun web sayfasını takip etmeyi unutmayın!

NOT: Başvuru linki 6 Mayısta bu sayfada paylaşılacaktır.

Okulumuz Okul Aile Birliği Gelir Giderleri Aşağıda Paylaşılmıştır.

Ekm

Adalet Bakanlığı Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Öykü ve Deneme Yarışması düzenliyor. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, yarışmayı şehit savcının hatırasını yaşatmak için düzenlediklerini belirtti.

Adalet Bakanlığı, 2015 yılında şehit edilen Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın hatırasının unutulmaması ve gençlere örnek olarak gösterilmesi için Mehmet Selim Kiraz Öykü ve Deneme Yarışması düzenliyor. "Bir ömür adalet uğruna" sloganıyla düzenlenecek yarışmada adalet ve hukuka güvene, görevini sürdürme çabasına ve adalete ömür verenlere dikkat çekilecek.