ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Karaköprü Hatice Kübra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Karaköprü Hatice Kübra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

0 (414) 313 20 30
Adres
ESENTEPE MAH. 300 SK. HATICE KUBRA KIZ KIZ ANADOLU IMAM HATIP LISESI BLOK NO 1C KARAKÖPRÜ / ŞANLIURFA
Vizyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din,bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak; İslam dininin inançları, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek amacıyla kurulan Diyanet İşleri Başkanlığımızda görevlendirilecek nitelikleri haiz din görevlileri yetiştirmektir.
Misyon
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ´Yaradan´ dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Öğretim Şekli :normal eğitim
08.10-15.20
doğalgaz
Lojman
28 -
Ulaşım
Şehir içi hatlardan 71,72,73,73A,74,75,76,78 numaralı karaköprü-toplama merkezi arası çalışan otobüsler geçmektedir.
Esentepe
Merkez Karaköprü ilçesindedir