HEDEF 2024 LGS

Nis

Rehberlik servisi tarafından 8. Sınıf öğrencilerimize lgs öncesi sınav öncesi ve sınav esnasında

kaygılarını kontrol etmeleri egzersizleri yaptırıldı .

Öğrencilerimizin sağlıklı bir sınav süreci geçirmeleri için aileleri ile görüşmeler yapıldı .

Nis

7. Sınıftan 8. Sınıfa geçen  öğrencilerimize temel oluşturmak için yaz kampı planlandı .

Konu tekrarları , deneme sınavları ve etütlerle öğrencilerimiz 8. Sınıfa daha güçlü başlayacaklar .

Nis

Rehberlik servisi tarafından öğrencilerimize Dikkat ve odaklanma konulu seminer yapıldı .

Sınav başarısını en çok etkileyen faktörlerden Dikkat ve odaklanma ile ilgili ayrıntılı

bilgiye ulaşmak için aşağıdaki kitapçığa göz atabilirsiniz.

Ock

7. SINIFLARA YÖNELİK AKRAN ZORBALIĞI KONUSU KÜÇÜK VE BÜYÜK GRUPLARLA ELE ALINDI.

Ock

6-7. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK ÇATIŞMA ÇÖZME BECERİLERİ SINIF REHBERLİĞİ ETKİNLİĞİ UYGULANDI.

Ara

Öğrencilerimiz, deneme sınavlarında derece yapan arkadaşlarıyla bir araya geldiler, ona sorular yoneltip bilgi alışverişinde bulundular

Ara

MOTİVASYON AMAÇLI EĞLENCELİ ETKİNLİKLER DÜZENLNDİ.

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZ BUGÜN OKUDUKLARI KİTABIN YAZARIYLA BİR ARAYA GELİP SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRDİLER.

Ara

ÖĞRENCİLERİMİZ LGS PROVALARI OLAN DENEME SINAVLARINA SIK SIK GİRMEKTE.

LGS ye kendi okulumla hazırlanıyorum.