BİGEP ETKİNLİKLERİMİZ

Nis

Bigep kapsamında BAŞSARMAYA ADAYIZ projemizle öğrencilerimizin Fen lisesini kazanan  Öğrencilerinin deneyimlerinden faydalanarak girecekleri LGS sınavının son aylarında daha verimli çalışma yapmalarını sağlamayı amaçlamaktayız.

Nis

Sazıyla, sözüyle Anadolu’ya can veren, yüreğimizin bam telini titreten büyük halk ozanımız Aşık Veysel Şatıroğlu’nu ölüm yıl dönümünde anarak öğrencilere halk müziğini sevdirme ve kültürel değerlerimize sahip çıkma bilincini aşılama amacıyla BİGEP kapsamında projemizi okulumuzda uyguladık.

Mrt

YKS ÖĞRECİLERİMİZE YÖNELİK OKUL YAZILI SINAVLARI BAŞLAMADAN MOTİVASYON,DOĞRU ÇALIŞMA STİLLERİ VE NEFES EGZERSİZLERİ TEMALI SINIF REHBERLİK ETKİNLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

5 B SINIF REHBER ÖĞRETMENİMİZ SENA ŞEVVAL KAYMAK GÜNNAR'IN BİGEP KAPSAMINDA İYİ UYGULANA ÖRNEĞİ OLARAK HAYATA GEÇİRDİĞİ PROJESİ SAYESİNDE VELİLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZLE OKULUMUZDA İFTAR ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ. HEM ÖĞRENCİLERİMİZİN OKULA AİDİYETLİK DUYGUSUNUN ARTMASI, RAMAZAN COŞKUSUNU ARKADAŞLARIYLA BİR ARADA YAŞAMALARI HEM DE VELİLERİMİZLE DAHA SIKI İŞBİRLİĞİ YAPMANIN AMAÇLANDIĞI PROJE İÇİN ÖĞRETMENİMİZE VE EMEĞİ GEÇEN VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Hatice Kübra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ailesi olarak idareci, öğretmen,

öğrencilerin  katılımıyla bolluk bereket ve rahmet ayı olan Ramazan coşkusunu

bu akşam kurduğumuz iftar sofrasında

hep birlikte yasadik. Birlik beraberlik kardeşlik duygularımızı  tazeledik.

Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza yaşadıkları güzel bir ramazan

hatırası olarak iz bırakmanın mutluluğu tüm yorgunluğumuzu aldı.

Katkısı olan herkesten Allah razı olsun, af ve mağfiret ettiği kullarından eylesin.

Mrt

YKS ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK OKUL PSİKOLOJİK DANIŞMANI AYŞE NUR BEGDAŞ TARAFINDAN SINAV KAYGISI VE NEFES EGZERSİZLERİ KONULU SINIF REHBERLİĞİ ETKİNLİĞİ YAPILDI.

Mrt

BİGEP KAPSAMINDA LİSE KADEMESİ ÖĞRENCİLERİMİZE DENEME SINAVI UYGULANDI.

Mrt

İYİ UYGULAMA ÖRNEĞİ OLARAK OKUL REHBERLİK ÖĞRETMENİMİZ AYŞE NUR BEGDAŞ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİN OKUYUP BİR KENARA BIRAKTIKLARI KİTAPLARINI DEĞERLENDİRMEYİ,YENİ KİTAPLARLA MASRAFSIZ BİR ŞEKİLDE BULUŞMALARAINI SAĞLAYAN TAKAS ŞENLİĞİ PROJEMİZ SINIFLARIMIZDA UYGULANIYOR.

Mrt

İYİ UYGULAMA ÖRNEĞİ OLARAK FİZİK ÖĞRETMENİMİZ CELAL KOYUNCU TARAFINDAN GENÇ ÖĞRETMENİM PROJESİYLE DERSLER HEM DAHA AKILDA KALICI HEM DE ZEVKLİ HALE GELEREK İŞLENİYOR.

Mrt

10. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN VELİLERİNE YÖNELİK ALAN DAL BİLGİLENDİRME SEMİNERİ REHBERLİK ÖĞRETMENİMİZ AYŞE NUR BEGDAŞ TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Mrt

OKUL BAŞARISINI ARTTIRMAK İÇİN BİGEP KAPSAMINDA YAPILAN DENEMELERİZİ GEÇTİĞİMİZ HAFTA UYGULADIK

Mrt

YKS ÖĞRENCİLERİMZE SINAV MOTİVASYONU KAPSAMINDA TUĞÇE ŞİFA ZORLU TARAFINDAN SEMİNER DÜZENLENDİ.

Şbt

HAYALİMDEKİ MESLEĞİ TANIYORUM SLOGANIYLA ÇIKTIĞIMIZ YOLDA ÖĞRENCİLERİMİZİ BİRÇOK FARKLI MESLEKTEN ARKADAŞIMIZLA BULUŞTURUYORUZ.

Şbt

12. Sınıf öğrencilerimizle Bigep kapsaminda Üniversite tanıtım günlerine katıldık.

Doğru çalışmanın yanı sıra doğru tercih yapmanın da önemi hakkında fikir edindik.

Okulumuz öğretmenlerinden Sena Şevval KAYMAK GÜNNAR'ın Bigep kapsamında

İyi uygulama örneği olan Dünya Arapça Günü projesi okulumuzda gerçekleşti.