2. Anadolu Mektebi Yazar Okumaları

Bizler Hatice Kübra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak edebiyatımızın yapı taşı olan yazarlarımızı tanımak

ve öğrencilerimize bu bilinci aşılamak amacıyla Anadolu mektebi projesini hayata geçirmiş bulunmaktayız.

Bu proje ile yazar okumalarımız panellerimiz kitap değerlendirmelerimiz belli aralıklarla devam edecektir.

Biz bunu bir gelenek haline getirerek  2. Anadolu Mektebi Yazar Okumaları etkinliğini sürekli hale getirmeyi amaç edindik dolayısıyla dört okulumuzdan panelist olarak dört öğrenci aldık.

Süreç içerisinde Anadolu mektebi yazar okumaları kapsamında farklı okullar belirleyerek tüm liselerimize zaman içerisinde ulaşmayı hedefliyoruz.

Bu vesile ile öğrencilerimize sanat edebiyat ve felsefe alanında farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz. İkincisini gerçekleştireceğimiz programımız,

9 Ocak Salı günü saat 10.30'da İl Milli eğitim müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirildi.

Panalistlerimiz; 1-Eyübiye ilçesi Tesiş Anadolu Lisesi öğrencisi, 2-Haliliye ilçesi Mehmet Güneş Anadolu Lisesi öğrencisi, 3-Karaköprü ilçesi Necip Fazıl Kısakürek Fen Lisesi öğrencisi

ve proje organizatörlüğünü yürüten Hatice Kübra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi olmak üzere dört öğrenciden oluşmaktadır.

Bu Panelde Şair ve yazar Nuri PAKDİL ele alındı.

Katılım sağlayanlar

İl Milli Eğitim müdür yardımcısı Abdülkerim Yavuz

İl Milli Eğitim müdür yardımcısı Arif Kırıkçı

İl Milli Eğitim Şube müdürü Abdülhakim Karadağ

Şanlıurfa Memur Sen ve Eğitim Bir Sen İl Başkanı İbrahim Coşkun

İl Başkan yardımcısı Fatih Hanpolat

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Bürodan Eyüp Azlal

Çok sayıda okul Müdürü Katılım sağladılar.

Yayın: 11.01.2024 - Güncelleme: 11.01.2024 11:20 - Görüntülenme: 105